
„Insiders”, Tijan
Nawet życie na uboczu nie uratuje jej przed szaloną namiętnością oraz tym, co zgotowała jej rodzina…
Bailey z mistrzowską gracją porusza się po świecie komputerów. Wszystko wskazuje na to, że czeka ją świetlana przyszłość i zawrotna kariera. Ale właśnie wtedy jej życie wywraca się do góry nogami. Próba porwania przez tajemniczą organizację Arcane to dopiero początek. Nieoczekiwanie Bailey w końcu dowiaduje się, kim jest jej ojciec. Poznaje także mrocznego i pociągającego Kashtona, który oferuje jej coś na kształt pomocy. Jak skończy się dla Bailey ta pokręcona relacja?
Outsiderka, skupiona do tej pory przede wszystkim na swojej komputerowej pasji, nagle poznaje swoją rodzinę i trafia do świata, który jest jej zupełnie obcy – pełnego bogactwa, dekadenckich rozrywek, namiętności i niebezpieczeństw czyhających za każdym rogiem. Czy Bailey dokona właściwych wyborów? Jedno jest pewne – nic już nie będzie przewidywalne.
Źródło: Wydawnictwo Niegrzeczne Książki
Tytuł: Insiders
Tytuł oryginału: The Insiders. The Insiders Trilogy #1
Autor: Tijan
Gatunek: literatura obyczajowa, romans
Wydawnictwo: Niegrzeczne Książki
Data wydania: 07-12-2022
Ilość stron: 400
Oprawa: miękka
Cena rynkowa: 47,90 zł
Tłumaczenie: Ischim Odorowicz-Śliwa
Dodaj komentarz
Czytaj także

„Kamienica. Sekrety Białej”, Agnieszka Panasiuk
Dorocie świat wali się na głowę. Wieloletnie przyjaźnie zawisły na włosku, a narzeczony pokazał swoją prawdziwą twarz. Młoda notariuszka staje przed trudnymi wyborami. Tymczasem dramatyczny list z Izraela burzy spokój jej rodziców. Czy ich życie było zbudowane na kłamstwie? By znaleźć odpowiedź, muszą wyruszyć w przeszłość swojej rodziny. Kim są Rebeka, Rachela i Estera? Co wydarzyło się w czasie drugiej wojny światowej

Książka, która może… zabić? Niezwykłe znalezisko w bibliotece w Leeds
„My Own Garden: The Young Gardener’s Yearbook” to wydana w roku 1855 publikacja, której okładka wyróżnia się intensywnym odcieniem zieleni. Jak odkryła pracująca w Leeds bibliotekarka Rhian Isaac, egzemplarz ten swój wyjątkowy kolor zawdzięcza trującej substancji – arszenikowi.